fbpx

Få en flot facade med professionel facaderens

En ren facade sender et godt signal og forlænger levetiden

Alle facader er med til at give et vigtigt indtryk – uanset om det er facaden på dit domicil, en boligblok eller et parcelhus. Ud over det gode indtryk sikrer en ren facade også længere levetid på din bygning. Men facaderens kræver professionel erfaring.

Mange facader er plaget af alger og andet snavs. Men nogle kan også være skadede og have brug for yderligere behandling efter en facaderens. Derfor ser vi altid facaden efter og tilbyder at lave en prøve på facaderens, før vi giver en pris.

Vi udfører facaderens med professionelt udstyr, som altid justeres til den enkelte facades forhold på forhånd.

Facaderens sker så skånsomt som muligt med enten hedvand eller koldt vand.

Hvis din facade er af stål eller beton, kan vi typisk gennemføre facaderens med professionel højtryksrenser. Mange facader kan dog ikke tåle højtryksrens. Det kan for eksempel være, fordi facadens elementer er for åbne for fugt, eller hvis den har porøse fuger. De facader renser vi i stedet med miljøgodkendt kemi.

N

Skånsom facaderens

N

Facaden bliver som ny

N

Markedets stærkeste imprægnering

N

Vores lokale professionelle har mange års erfaring med facaderens

N

Fuld tilfredshed inden betaling

Facaderens med garanteret effekt

Vi giver dig garanti for en pæn og ren facade. I mange år har vi hjulpet store østjyske virksomheder med at holde deres domiciler pæne med facaderens og facadeimprægnering.

 

Rådgivningen i forbindelse med din facaderens er en af de vigtigste dele af vores arbejde. Vi byder ind med vores erfaring og hjælper dig med at finde frem til, hvordan vi opnår det resultat, du ønsker for din facade.

 

Det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultatet efter facaderensningen. Derfor giver vi altid en garanti for effekten af den facaderens, vi aftaler.

 

For facadens funktion og holdbarhed vil det vigtigste være at blive fri for skidt, alger og andre vækster. Men vi tager også hensyn til dine ønsker til det endelige udtryk – og gør dig opmærksom på, hvis der er brug for for eksempel udskiftning af sten eller fuger.

Vi arbejder for

MODTAG ET TILBUD INDEN FOR 24 TIMER

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig med et tilbud inden for 24 timer.

Facaderens